Ind- & udmeldelse

Indmeldelse

Har du lyst til at prøve om bueskydning er noget for dig? 

Vi ser altid gerne nye ansigter, og alle er velkomne til at kigge ind. Vi foretrækker dog, at du kontakter os for en aftale, så vi sikrer den bedst mulige velkomst.

Den første måned er helt gratis, så du kan prøve det af og se om det er noget for dig. Udstyr kan lånes af klubben derefter i en begrænset periode, men vi anbefaler at du anskaffer dig dit eget, da det giver en bedre følelse, og man bliver hurtigere bedre når man har sit eget udstyr.

Alle over 8 år er velkomne, dog skal unge mellem 8 og 12 år ledsages af en voksen med relation til barnet, da vi endnu ingen faste ungdomstrænere har. Bestyrelsen har erfaring indenfor sporten, og Anders og Peter er uddannede trænere.
Begge køn og alle næsten alle buetyper er velkomne, trods hvad klubbens navn skulle antyde. 
Vi har primært fokus på traditionelle buer, som langbuer og recurve buer, og har desværre ikke plads til Compound skytter som vores forhold er nu.

Ved indmeldelse beder vi dig blot oprette dig som medlem via Holdsport, så klarer vi resten. 

Så snart kontingentet er modtaget, er du medlem.

Kontingent

Kontingentet koster 450 kr. per person, med 150 kr. i rabat pr. person for resten af hustanden, og giver samtidig medlemsskab af Bueskydning Danmark. Dette giver adgang til stævner og konkurrencer i hele landet. 
Der afregnes kvartalsvis, og overføres til konto: 
Reg nr. 9570
Konto nr. 0011590438
Husk at angive navn.

Udmeldelse

Hvis du gerne vil meldes ud, skal vi bede dig sende en mail til en i bestyrelsen, så vi har det på skrift. På den måde undgår vi misforståelser.

Du er altid velkommen til at komme tilbage.